Jag fick hjälp med min insomnia

Hej och välkomna till kläd och modebloggen. Idag hade jag tänkt att jag skulle gå lite utanför ramarna och prata om något helt annat än kläder och mode. Jag ska nämligen berätta när jag gick på KBT i Vasastan hos Kognitiva PT här i Stockholm. Det har nämligen vart så att jag, nästan hela mitt liv har haft problem med att somna om kvällarna (insomnia) och det påverkar in vardag så otroligt mycket då jag kanske bara får 3 timmar sömn per natt. Detta förklarar varför jag ofta uppdaterar bloggen mitt i natten med nya modetips eftersom jag helt enkelt inte kan somna. Sedan är jag stressad en hel del på dagarna på grund av att jobbet och tanken på att jag inte kan sova om natten.

I alla fall gick jag på KBT i Vasastan för att få hjälp med denna otroligt jobbiga diagnos. Jag fick bra hjälp och det kändes bara allmänt bra när jag var där. Jag fick en helt annan känsla i kroppen efter jag hade gjort denna behandling men jag var fortfarande stressad över kvällen eftersom jag inte visste om jag äntligen skulle få kunna sova eller inte.

Kvällen kom och jag gick och lade mig vid 22.00 som jag brukar. Jag hoppades på att kunna sova men det gick inte. Klockan blev 23.30 och jag började bli lite ledsen, för jag ville ju så gärna kunna sova. Sedan blev klockan 00.00 och sedan måste jag ha somnat för jag vaknade 07.00 på morgonen och kände mig, för första gången i mitt liv utvilad. Vi får se hur detta håller sig men jag hoppas verkligen att detta kommer fortsätta fungera. Så om ni söker en terapeut så tycker jag att ni ska gå till Kognitiva PT för KBT i Vasastan.

Imorgon lovar jag att det kommer ett inlägg om kläder! Ha det fint. Kram