Behöver bygga ut huset för att få plats med alla mina kläder

Vore det väldigt onödigt om jag skulle se till att anlita ett byggföretag för att bygga ett extra rum till vår villa bara för att jag ska kunna få plats med alla mina kläder. Kanske är det väldigt onödigt, jag vet inte. Borde kanske egentligen inte göra någonting direkt med det, bara låta det vara som det är. Men jag känner att jag nog kan få ut ganska mycket av att faktiskt vända mig till några som de från Nordisk Bygg och Industridesigns byggföretag för att ta del av en utbyggnation.

Jag vet att jag kanske egentligen bara borde sortera de kläderna som jag har istället för att köpa en massa nya. Men jag känner faktiskt inte att det är någonting för mig. Tror att det kommer att bli väldigt mycket bättre om jag kan se till att få hjälp med byggarbeten snarare än att jag ska behöva försöka göra det själv. Borde kanske inte behöva ett helt extra rum byggt av några från Nordisk Bygg och Industridesign men det behöver jag nu. Gjort är gjort.

Vet inte om tillbyggnationen är ett bevis på att jag har lärt mig någonting, för att jag har mer kläder än vad jag får plats med. Tror faktiskt inte att jag har lärt mig någonting på de utan det är nog faktiskt bara ytterligare ett dåligt beslut det här med att bygga ut. För nu när byggföretaget bygger ut en garderob åt mig i villan så kommer det att finnas ytterligare utrymme vilket gör att risken är stor att jag kommer att köpa ännu fler kläder. Har helt enkelt hamnat i en ond cirkel.