De blev som babyfötter

Hej igen på er vänner! Ännu en uppdatering på denna blogg och jag hoppas att ni väljer att läsa vidare. I förra inlägget jag lade upp skrev jag om mina nya kläder och ni verkade älska dem, det värmer! Jag nämnde också i samma inlägg att jag skulle gå på fotvård i Trosa på en salong som heter Top Ti To och jag tänkte nu berätta för er hur det var.

Jo, jag gick dit och var lite nervös eftersom jag aldrig har gjort fotvård på en salong innan men jag hade bara goda förväntningar. När jag gick in genom dörren blev jag väl bemött av personalen och de bad mig snällt att vänta en stund. Sedan satte jag mig och de började vårda mina fötter. Jag hade också beställt fotvård med skalpmassage och det rekommenderar jag starkt! Har ni någon gång gått på fotvård i Trosa hos Top Ti To? Berätta gärna i kommentarsfältet om hur ni upplevde det!

När jag var klar med behandlingen var jag så avslappnad och mina fötter kändes så mjuka som de gör på bebisars fötter. Behandlingen gjorde mina fötter jättefräscha och alla borde gå på en sådan behandling.

Jag kommer lätt att fortsätta gå på fotvård i Trosa för att jag blev så bra bemött och de var riktigt bra på sin grej och jag tycker att om du är i trakterna så ska du ge Top Ti To en chans.

Imorgon mina vänner blir det tyvärr inget inlägg om fotvård i Trosa men det kommer ett inlägg om de nyaste skorna som jag har köpt och jag lovar att ni kommer tycka om dem för det är en sko som ni har tjatat om också. Vi hörs imorgon och så får ni ha det bra till dess. Kram på er.