Viktminskning för att kunna trivas i min egen kropp

Jag är vanligtvis ganska nöjd med min kropp. Utom ibland som jag kan se mig själv i spegeln och känna mig väldigt tjock. Känna att det finns lite för mycket fett för att jag ska kunna känna mig snygg och bekväm och att jag borde göra någonting för ökad viktminskning. För att gå ner i vikt.

Här om dagen var jag inne i stan för att köpa kläder. Hittade mycket som var snyggt men när jag skulle prova dem så var de alla för små och då var det ändå min vanlig storlek. Dock när jag var på väg hem så gick jag förbi Elite Cryo Studio och såg en stor skylt där det stod viktminskning. Bränn upp till 1000 kalorier på bara tre minuter. Är det konstigt att jag blev intresserad? Knappast. Nej, så jag kände direkt att det var något som jag var intresserad av att få reda på mer om.

Gick in till Elite Cryo Studio och pratade med dem. Frågade dem om det verkligen stämde att det skulle räcka med en behandling för att förbränna uppemot 1000 kalorier. För att jag skulle kunna gå ner i vikt bara av att göra några regelbundna behandlingar i kryoterapi hos dem. Tydligen så fungerar det så.

De hade något erbjudande nu också så priserna för behandlingarna var inte heller vidare dyra. Så tänker att jag ska försöka att boka tid för några av de behandlingarna med kyla genom kryoterapi för att bränna fett och för att gå ner i vikt så att jag sen kan gå och handla kläder som passar och som inte är alldeles för små för mig. Så att jag efter viktminskningen sen kan se mig i spegeln och trivas med hur jag ser ut och inte känna att jag skäms över fettet på min kropp.

Du gillar kanske också...