Utökad familj = utbyggnation av huset

Vet att vi behöver bygga ut här hemma. Det har blivit lite för lite. Eller vi har blivit lite för många så känner att det bästa vi kan göra är att helt enkelt se till att sätta igång med utbyggnationer här hemma. Utbyggnationer som kan hjälpa oss att få rätt resultat. Så kommer definitivt att se till att ringa till Räng Total, byggfirman här i Vellinge, och se om de har möjligheterna att hjälpa mig med utbyggnationen. Så tänker att om jag bara gör så att jag kontaktar dem med förfrågan om att få hjälp med bygget och sen inte gör så värst mycket mer så kommer det inte att bli något nervöst över det utan då kommer det förhoppningsvis bara att flyta på bra.

Kommer nu att se till att vända mig till Räng Total och så kommer jag väl att genom deras byggen via byggfirman i Vellinge bara få hjälp med det som jag vill. Så att vi får det lite större här hemma, utbyggt till viss grad, nämligen den grad som det behövs till och varken så mycket mer eller så mycket mindre.

Hade det bara varit rivning av en vägg som det var frågan om så hade jag nog velat försöka mig på att göra det tidigare men nu när det är något betydligt mer omfattande så kommer jag nog att försöka se till att projektet blir enklare för att det då inte alls har lika mycket som jag behöver ta med i beräkningen. Tänk då ut det på det sättet snarare att du får samtliga delar och tjänster utförda. Så kommer bli så att vi, eller jag, kontaktar Räng Total och via deras byggfirma i Vellinge sen förhoppningsvis får det resultat som vi vill ha.