Träning ger bättre självrförtroende

Jag tycker att det är väldigt kul med mode och att försöka hitta snygga kläder som verkligen sitter bra och smickrande på en. Det är dock inte alltid det lättaste utan ibland sitter det inte alls bra och man hittar inte rätt sätt att lägga upp det på hur man än gör. Då är det träning som behövs och jag vet att jag själv behöver träna men har lite dålig koll på exakt vad det är jag behöver träna och vilka övningar jag behöver göra.

Tänker att jag ska försöka gå tag på en personlig tränare från Fysplanen som kan hjälpa mig med lite övningar. Behöver övningar för magen, för att göra den plattare, och gärna även övningar för ryggen och axlarna för att få bättre hållning eftersom kläder alltid ser snyggare ut på när man har en bra hållning. Allting blir bättre när man har en bra hållning och sträcker på sig. Så därför är det viktigare än någonsin att man ser till att göra det ordentligt, så att det blir gjort och man inte får en massa risker.

Förhoppningsvis så kommer jag sen om inte annat att känna mig tryggare i mig själv, få bättre självförtroende vad gäller min egen kropp och hur jag ser ut, via hjälpen från Fysplanen och deras personliga tränare, så att jag kan gå och prova kläder och ha på mig sådant som jag tycker är snyggt men som jag nästan alltid tänkt bara är snyggt på andra men inte passar mig, något som jag alltid har velat.

Du gillar kanske också...